#HOMEOFFICE

Dutch Design

Alle meubels van #HomeOffce worden in Nederland ontworpen en gemaakt. Dat is bewust. Door ervoor te kiezen om onze meubels in Nederland te laten ontwerpen én maken, dragen we bij aan lokale werkgelegenheid.

Daarnaast zorgt lokale productie voor minder transport en dus minder CO2 uitstoot. En wie weet er beter wat er mooi, goed, kwalitatief en ergonomisch is dan wij, Nederlanders!?

dutch design #HomeOffice

ERGONOMIE

Om tot een innovatief ontwerp van een thuiswerkplek te komen, gaan we terug naar de basis: het lichaam. We kijken naar wat jij fysiek en mentaal nodig hebt in een werkruimte. Door rekening te houden met ergonomie zorgen we voor een thuiswerkplek die voldoet aan alle eisen, zodat jij creatief en gemotiveerd aan de slag blijft gaan. Dit, in combinatie met Dutch Design, zorgt voor een thuiswerkplek waar je niet meer weg wilt.

DUURZAAM

Momenteel is thuiswerken een trend. Door de coronacrisis zijn veel mensen thuis gaan werken waardoor de vraag naar een goede thuiswerkplek is gestegen. Een voordeel van het thuiswerken is dat Nederland een stuk duurzamer wordt. Jij bent minder onderweg, kantoren kunnen kleiner worden waardoor er meer ruimte is voor groen. Interesse in onze duurzame werkplekken?

Draag bij aan een gezonde aarde.
Lever een positieve bijdrage aan het klimaat.

Voor ieder verkochte thuiswerkplek, planten wij een boom.