#HOMEOFFICE

betalen op jouw manier

Bij #HomeOffice creëren we graag een werkplek die past bij jou. Dit geldt ook voor de betaling. We bieden verschillende soorten lease en huur aan, voor zowel particuliere als zakelijke bestellingen. 

Een werkplek huren en kopen komt vaak voor. Maar het leasen van een werkplek is vrij onbekend. Voor veel mensen kan dit een aantrekkelijke optie zijn op het kopen of huren van een werkplek.

Heb je interesse in één van deze betalingsvormen? Dit kun je aangeven bij de betalingsmogelijkheden aan het einde van je bestelling.

'STANDAARD' BETAALMETHODEN

De volgende betaalmethode behoren tot de standaard mogelijkheden:

Ideal: Gratis
Apple Pay: Gratis
Bankoverschrijving: Gratis
Bancontact/Mistercash: Gratis
Achteraf betalen met Klarna:  Betaal hoe u wilt met Klarna. Omdat u kiest wat u koopt, zou u ook moeten mogen beslissen hoe en wanneer u betaald. Als u met Klarna shopt, kunt u meteen of later betalen. Lekker makkelijk, toch? Bij deze betaaloptie wordt 3% kosten van de bestelwaarde berekend.
Maestro: bij deze betaaloptie wordt 1,90% kosten van de bestelwaarde berekend
Giropay: bij deze betaaloptie wordt 1,90% kosten van de bestelwaarde berekend
Mastercard / Visa: bij deze betaalopties worden 1,90% kosten van de bestelwaarde berekend
Sofort: bij deze betaaloptie wordt 1,90% kosten van de bestelwaarde berekend

tot de mogelijkheden
behoren ook...

HUUR

Het huren van een werkplek heeft over het algemeen een kortlopend contract van doorgaans enkele maanden. De kosten van het huren van een werkplek is relatief hoger in vergelijking met leasen. Heb je slechts enkele maanden een (extra) werkplek nodig? Dan is huren een aantrekkelijke optie voor je.

OPERATIONAL LEASE

Bij een operationele lease blijft de leasemaatschappij zowel economisch als juridisch eigenaar van de werkplek. Alle kosten zijn voor de leasemaatschappij. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud en afschrijving. Je loopt minder risico dan bij financial lease omdat alle risico’s bij de leasemaatschappij liggen. Maar daardoor is deze vorm van leasen wel duuder dan een financial lease. Deze leasevorm wordt vaak gehanteerd voor een contractduur van 24 – 60 maanden.

Je betaalt met operationele lease alleen voor het gebruik van de werkplek. Zodra de leaseperiode is afgelopen, kun je van de geleasede werkplek inruilen, opnieuw leasen of zelfs kopen. Maar dit is afhankelijk van de contractvorm.

FINANCIAL LEASE

Financial lease is een vorm van koop op afbetaling. Economisch is de werkplek van jou, maar juridisch is de werkplek van de leasemaatschappij, #HomeOffice in dit geval. Als alle betaaltermijnen van de leaseperiode zijn voldaan, is de werkplek economisch én juridisch eigendom van de klant. Deze leasevorm heeft vaak een contractduur tussen de 12 en 24 maanden. Onderhoud van de werkplek zijn in deze leasevorm voor de klant.

Ik heb interesse

Heb je interesse in een van onze extra betaalmogelijkheden, zoals lease of huur? Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werkplek huren financial lease
Passie HomeOffice

PASSIE

Passie is de bindende factor in het team van #HomeOffice. Wij willen één ding; dat jij straks met een glimlach achter jouw werkplek zit. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies.

Kwaliteit HomeOffice

KWALITEIT

We zijn trots dat we Nederlands vakmanschap integreren met geavanceerde nieuwe technieken en machines. Perfectie is voor onze vakmensen een principe. We moedigen een sfeer aan waarbij iedereen zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van de gehele werkplek.

Ambacht HomeOffice

DUURZAAMHEID

Liefde voor duurzame producten, daar draait het om in het team van #HomeOffice. Wij produceren met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken en designs niet uit de weg gaan.