herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee u betaald heeft. Ook heeft u het recht om uw bestelling 14 dagen na ontvangst te retourneren. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan #HomeOffice geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier op pagina 2 zo volledig mogelijk invullen en als bijlage mailen naar klantenservice@hashtaghomeoffice.nl. Graag als onderwerp vermelden ‘Retour ORD(uw ordernummer)’.
LEES OP DE WEBSITE https://www.hashtaghomeoffice.nl/klantenservice/retouren&verzending/ ALLES OVER UW EVENTUELE RETOUR.

Zodra (het)(de) artikel(en) weer terug zijn geleverd  en gecontroleerd op eventuele schade wordt  het bedrag teruggestort. Tijdens de bedenktijd wordt verwacht dat u zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking. Het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. U heeft ook de mogelijkheid om het teruggestuurde artikel om te ruilen voor een ander artikel. Geef dit dan aan op het formulier.

Voor het retourneren heeft u 3 opties welke u kunt aangeven op het formulier, namelijk:

 1. Afhaalopdracht: U plant samen met ons een afhaalopdracht in. De koerier komt het pakket bij u ophalen op een gepland tijdstip. Kosten hiervan zijn € 59,95. Deze afspraak kan gemaakt worden via de mail: klantenservice@hashtaghomeoffice.nl
 2. U stuurt het pakket zelfvoldoende gefrankeerd (verzendbewijs bewaren) terug naar:
  #HomeOffice
  Retour ORD(uw ordernummer)
  Christiaen Huygensstraat 15
  1131 VB Volendam
  Kosten hiervan worden bepaald door de partij waarmee u de retour hebt verzonden.
 3. U levert het pakket af bij ons bezoekadres nadat u een afspraak per mail (klantenservice@hashtaghomeoffice.nl) daar over gemaakt heeft.

#HomeOffice
Christiaen Huygensstraat 15
1131 VB Volendam

Uitzonderingen herroepingsrecht

Uitgesloten van retourneren zijn:

 • Beschadigde artikelen (beschadigd in uw beheer);
 • Artikelen die gebruikt(gebruikssporen bevat) zijn;
 • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd / maatwerk.

Formulier voor herroeping

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.