JOUW WERKPLEK

Onze ontwerpafdeling is in staat om naast de ontwerpen van de werkplekken ook interieurontwerpen te maken. Hierin specialiseren we ons graag op de specifieke maatwerkoplossingen. Wil je een duurzaam, circulair of juist een specifieke maatwerk oplossing, dan komen wij in onze kracht. 

Voor onze thuiswerkplekken hebben we ook verschillende accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan een plantenbak voor naast je bureau, verschillende soorten kasten en planken of aan een verstelbaar zit-stabureau met geheugen.

Inrichten

Met ons team kunnen wij samen met jou op zoek naar hoe we de ruimte kunnen inrichten. Of hoe wij de werkruimte een andere beleving kunnen geven. Bij deze wensen kunnen wij kijken hoe e.e.a. aan je wensen kunnen gaan voldoen. Onze speerpunten zijn daarbij ergonomisch, duurzaam, circulair en hoge kwaliteit. 

Wij kunnen het interieurontwerp leveren tot aan de realisatie ervan. Het is een proces wat we graag samen met jou willen aangaan.

We gaan hierin graag samen met je in gesprek. Ook het hergebruiken van bestaande meubels is hier een goede optie. Steeds bepalen we wat een passend voorstel is. 

Ons team is in staat om zowel 2D- als 3D- plattegronden te maken. Wij werken indien nodig met specialisten. Dit doen we vaker, waardoor de samenwerking vloeiend verloopt. Meubels kunnen we zowel inkopen als op maat voor u ontwerpen en vervolgens produceren.

vluv zitbal
Accessoires plant thuiswerkplek zit-stabureau

Accessoires

Wist je dat de driehoeken in onze werkplek modulair zijn? Zo kun je in onze webwinkel eenvoudig een andere gadget driehoek selecteren, waardoor jouw werkplek nog persoonlijker wordt, maar ook nog beter past bij jou.
Bij een werkplek van #HomeOffice hebben we ook aandacht besteed aan, zoals we dat noemen, kabelmanagement. Met deze accessoires kan ook dat losse kabeltje mooi weggewerkt worden, zodat je werkplek er altijd netjes uitziet. Alles om jouw werkplek nog prettiger te maken!

In onze webwinkel vind je alle mogelijke accessoires voor je thuiswerkplek.

Passie HomeOffice

PASSIE

Passie is de bindende factor in het team van #HomeOffice. Wij willen één ding; dat jij straks met een glimlach achter jouw werkplek zit. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies.

Kwaliteit HomeOffice

KWALITEIT

We zijn trots dat we Nederlands vakmanschap integreren met geavanceerde nieuwe technieken en machines. Perfectie is voor onze vakmensen een principe. We moedigen een sfeer aan waarbij iedereen zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van de gehele werkplek.

Ambacht HomeOffice

DUURZAAMHEID

Liefde voor duurzame producten, daar draait het om in het team van #HomeOffice. Wij produceren met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken en designs niet uit de weg gaan.