#HOMEOFFICE
PASSIE. AMBACHT. KWALITEIT

De kenmerken van #HomeOffice. We zijn trots op ieder meubel dat we ontwerpen en produceren. Doordat we onze eigen meubels creëren kunnen we eenvoudig maatwerk bieden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een andere kleur of combinatie van onderstel en materiaal dan de aangeboden collectie. Je kunt ook verschillende onderdelen combineren, geheel naar jouw wens. Realiseer je eigen unieke meubel! 

Wil je een volledig eigen maatwerk ontwerp dat precies past in jouw ruimte? Je bent van harte welkom om jouw ideeën te delen. Dan doen wij ons uiterste best om deze ideeën naar een meubel te vertalen. We maken een computeranimatie zodat je al een beeld hebt van jouw gewenste meubel. Deze animatie kunnen we net zo lang aanpassen totdat je tevreden bent over het eindresultaat.

Ons maatwerk is dus écht werk op maat. Het kan variëren van kleur, afmeting of juist een totaal eigen ontwerp.
We hebben een zeer ruime keuze in kleuren en materialen. Ook deze thuiswerkplekken van #HomeOffice
worden geheel duurzaam geproduceerd.

Maatwerk kast home office thuiswerkplek
Maatwerk bureau wigli
Maatwerk Home Office ambacht
Maatwerk Home Office zit-sta bureau

Maatwerk

Met ons team gaan we samen met jou op zoek hoe we de gekozen ruimte het best kunnen inrichten of een andere beleving kunnen geven. Samen realiseren we jouw werkplek in aan de hand van onze speerpunten: ergonomisch, duurzaam, circulair en kwaliteit. Van design tot het gebruik van de werkplek.

We richten jouw werkplek in op een 2D of 3D plattegrond zodat je precies ziet hoe het eruit komt te zien. Ons team realiseert de totaalinrichting die voldoet aan jouw wensen. We ontwerpen onder andere:

Maatwerk HomeOffice jouw thuiswerkplek zit-stabureau
Duurzaam werkplek thuiswerkplek zit-stabureau
Medewerker HomeOffice ambacht

Get in touch

Wil je een bestaand meubel of meerdere meubels ombouwen naar een modern meubel dat aan alle ergonomische eisen voldoet? Of heb je hele andere wensen? Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact op om de mogelijkheden door te nemen!

Passie HomeOffice

PASSIE

Passie is de bindende factor in het team van #HomeOffice. Wij willen één ding; dat jij straks met een glimlach achter jouw werkplek zit. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies.

Kwaliteit HomeOffice

KWALITEIT

We zijn trots dat we Nederlands vakmanschap integreren met geavanceerde nieuwe technieken en machines. Perfectie is voor onze vakmensen een principe. We moedigen een sfeer aan waarbij iedereen zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van de gehele werkplek.

Ambacht HomeOffice

DUURZAAMHEID

Liefde voor duurzame producten, daar draait het om in het team van #HomeOffice. Wij produceren met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken en designs niet uit de weg gaan.