#HOMEOFFICE

OVER ONS

Een duurzaam vervaardigde werkplek maken waarvan jij geniet en die ook nog eens aantrekkelijk is om te zien, dat is ons doel. Dat doen we samen met ontwerpers, ergonomisch specialisten, een team kundige meubelmakers en vooral heel veel passie. 

JOUW WERKPLEK. ONZE TAAK.

Werken verandert. Zowel in privé als op zakelijk vlak is te zien dat technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. De inrichting verschuift van corporate naar casual. Technologische hulpmiddelen zorgen dat we tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken. Het is belangrijk dat je werkomgeving en het interieur hierop wordt aangepast. Kantoren worden steeds meer gebruikt als een plek waar je kunt socializen, vergaderen, met collega’s kunt meeten en uiteraard is een goede kop koffie een belangrijke eis. Maar doordat meer mensen thuis werken, is een ergonomische thuiswerkplek onmisbaar. De behoefte aan een huiselijke kantooromgeving is toegenomen.

Dutch Design over ons

HET NIEUWE WERKEN

Thuiswerken is het nieuwe normaal. Vanuit die signalering hebben we #HomeOffice opgezet. Ons  team heeft al jaren ervaring met het maken van ergonomische werkplekken. Begin 2020 zagen we een trend van thuiswerken, waarbij we het ontwerpteam hebben uitgedaagd een nieuw concept te bedenken rondom thuiswerken. We willen werkplekken aanbieden die passen in een thuisomgeving én in een kantoor.

ERGONOMISCH

In ons team hebben we ontwerpers en ergonomen van ErgoS. Onze ergonomen weten alles van een ergonomische werkplek waardoor jij creatief blijft, geconcentreerd werkt en een betere fysieke gezondheid hebt.

“The perfect desk doesn’t exist. You have to build it. It has to fit to your work, personality, weight, height, etc. A perfect desk is custom made.”
Tino van As

ONTWERP

Bij een ergonomische werkplek blijft het niet alleen. Onze ergonomen hebben samen met ontwerpers prachtige, eigentijdse ontwerplijnen uitgewerkt. Zo besteden we aandacht aan het uiterlijk en ergonomie, maar ook aan bijvoorbeeld kabelmanagement. Kortom, we ontwerpen een werkplek voor jouw werkbeleving.

KWALITEIT

Ons team denkt niet standaard. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit, het ontwerp en de afwerking van het eindproduct. De werkplekken van #HomeOffice zijn kwalitatief hoogwaardig, voldoen aan ergonomische eisen en hebben een eigentijds design. Een werkplek waar je trots op kunt zijn.

MAATWERK

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. #HomeOffice gaat verder dan de normale, standaard werkplek. Een werkplek moet voldoen aan jouw eisen. Bij #HomeOffice ben je niet afhankelijk van standaard maten of een vaste set kleuren. Je kunt zelf de regie in handen nemen voor een uniek meubelstuk dat bij jou, je werk en je huis of kantoor past. Jij ontwerpt, onze vakbekwame meubelmakers vervaardigen jouw meubel met de hand. Je mag altijd een afspraak maken om langs te komen. Zo kun jij live zien hoe jouw meubel wordt gemaakt.

ONZE PARTNERS

Toffe en duurzame merken. Samen zorgen we voor een ergonomische, duurzame en unieke werkplek voor jou.

Passie HomeOffice

PASSIE

Passie is de bindende factor in het team van #HomeOffice. Wij willen één ding; dat jij straks met een glimlach achter jouw werkplek zit. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies.

Kwaliteit HomeOffice

KWALITEIT

We zijn trots dat we Nederlands vakmanschap integreren met geavanceerde nieuwe technieken en machines. Perfectie is voor onze vakmensen een principe. We moedigen een sfeer aan waarbij iedereen zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van de gehele werkplek.

Ambacht HomeOffice

DUURZAAMHEID

Liefde voor duurzame producten, daar draait het om in het team van #HomeOffice. Wij produceren met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken en designs niet uit de weg gaan.