#HOMEOFFICE

werkplekken voor
bedrijven

Veel bedrijven werken er al jaren aan. Thuiswerken! Steeds vaker is de techniek om thuis te werken in orde. Maar tot voor kort bleef het echte thuiswerken nog vaak uit.

Inmiddels heeft COVID-19 alles veranderd. Medewerkers moesten wel gaan thuiswerken, want op kantoor zat er even niet meer in. Na een intensieve periode is eigenlijk iedereen wel gewend aan thuiswerken. Sterker nog, we vinden het wel prettig met z’n allen. Uit een onderzoek van het kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid blijkt dat een groot deel van de werknemers verwacht vaker thuis te werken dan voorheen. Inmiddels zijn er ook diverse onderzoeken waaruit blijkt dat thuiswerken efficiënter is dan op kantoor. 

Als werkgever heb je echter wel een plicht naar de werknemer; Goede arbeidsomstandigheden. Zowel als werkgever als voor de BV Nederland zijn er wel voordelen voor het thuiswerken. 

Beginnend met het algemene belang. Al jaren is politiek Den Haag druk doende met het mobiliteitsvraagstuk. Hoe komen we van de file’s af? Steeds vaker wordt er gezegd dat er geen nieuw asfalt bij moet komen. Er moet vooral slimmer gewerkt worden. Denk aan afwisselende werktijden. Er moet meer met OV gereisd worden. We hebben het allemaal gehoord de afgelopen jaren.

De werkgever moet zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor de werknemer en voor een inrichting van de werkplek die aan de persoonlijke eigenschappen van de werknemer is aangepast. Dit geldt ook voor je thuiswerkplek. Dit wordt de ‘zorgplicht’ van de werkgever genoemd. De mate waarin de werkgever daar invulling aan kan geven is afhankelijk van wat redelijkerwijs gevergd kan worden. Het kan zo zijn dat het door omstandigheden niet redelijk is om dit van de werkgever te verwachten.
Arboportaal, 2020
Designer
thuiswerkplek voordelen bedrijven zakelijk werkplek

Voordelen

Werknemers die thuiswerken zorgen ook voor voordelen voor bedrijven. Deze voordelen zijn onderzocht en zijn als volgt:

Maatwerk

Doordat we onze eigen meubels creëren kunnen we eenvoudig maatwerk bieden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Op zoek naar een werkplek met specifieke eisen? Of ben je benieuwd wat we voor de inrichting van jouw bedrijf kunnen beteken? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

inrichten

Onze ontwerpafdeling is in staat om naast de ontwerpen van de werkplekken ook interieurontwerpen te maken. Hierin specialiseren we ons graag op de specifieke maatwerkoplossingen. Wil je een duurzaam, circulair of juist een specifieke maatwerk oplossing, dan komen wij in onze kracht. 

Passie HomeOffice

PASSIE

Passie is de bindende factor in het team van #HomeOffice. Wij willen één ding; dat jij straks met een glimlach achter jouw werkplek zit. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessies.

Kwaliteit HomeOffice

KWALITEIT

We zijn trots dat we Nederlands vakmanschap integreren met geavanceerde nieuwe technieken en machines. Perfectie is voor onze vakmensen een principe. We moedigen een sfeer aan waarbij iedereen zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van de gehele werkplek.

Ambacht HomeOffice

DUURZAAMHEID

Liefde voor duurzame producten, daar draait het om in het team van #HomeOffice. Wij produceren met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken en designs niet uit de weg gaan.